Waarom u zou moeten schrijven voor deze site

29-07-2007 - door Sint Smeding (Smeding Concepts)

Als aanzwengelaar van deze site is aan mij de eer het spits af te bijten door iets te vertellen over de achtergrond van deze site. Het doel van Ondernemersraad.nl is het opbouwen van een kennisportal voor ondernemers. Op verschillende plaatsen op de website wordt gesteld dat het delen van kennis zowel anderen helpt, als dat het zorgt voor autoriteit en naamsbekendheid. Maar hoe zit dat nu precies?

Bovenaan deze pagina ziet u een balk met twaalf categorieën, die niet alleen de navigatie van Ondernemersraad.nl vormen, maar ook thema's zijn waar zelfstandig ondernemers in de praktijk mee te maken krijgen. Misschien heeft uw bedrijf zich er zelfs wel op toegelegd om diensten aan te bieden rondom één van deze disciplines. Er wordt niet van u gevraagd om de succesformule van uw onderneming bloot te leggen. Ervaring van u als ondernemer kan echter erg waardevol zijn voor anderen.

Maar waarom zou u nu uw kennis moeten delen met anderen door een artikel te schrijven op Ondernemersraad.nl?

Elke ondernemer weet dat het openen van een winkel, kantoor of website niet vanzelf leidt tot omzet. Hier zal meer voor moeten gebeuren. U zult naamsbekendheid moeten opbouwen, bijvoorbeeld door reclame te maken of een netwerk op te bouwen. Ook is het prettig om autoriteit te hebben binnen uw vakgebied; potentiële klanten die automatisch aan u denken als ze u op een dag nodig hebben.

Vertellen over de manier waarop u en uw bedrijf inspelen op diverse ontwikkelingen kunt u zien als het weggeven van uw troefkaarten. Aan de andere kant, zou uw kennis niet juist een argument moeten zijn voor klanten om juist voor uw bedrijf te kiezen?

Internet is een prima middel om naamsbekendheid en autoriteit te genereren. Door het grote aantal gebruikers dat het wereldwijde web gebruikt om informatie op te vragen of zich voor te bereiden op het doen van een aankoop is het een medium waar rekening mee gehouden dient te worden. Mogelijk maakt u hier al gebruik van met bijvoorbeeld een website en e-mail om te communiceren met uw relaties, maar Ondernemersraad.nl probeert hier een nieuw kanaal aan te voegen.

Door te schrijven voor Ondernemersraad.nl helpt u dus niet alleen anderen, u laat mensen ook kennis maken met uw bedrijf en de manier waarop u de markt volgt en zich voor uw klanten inzet. Elk artikel wordt, zoals u kunt zien, voorzien van een korte introductie van de auteur met een link naar diens profielpagina en een rechtstreekse verwijzing naar de (bedrijfs)website. Deze laatste leidt niet alleen bezoekers naar uw site, maar kan ook een positief effect hebben voor uw vindbaarheid in zoekmachines.

Ik nodig u van harte uit om deze website te blijven volgen, of u nu mee wilt schrijven of niet. Een aantal ondernemers is persoonlijk uitgenodigd bij te dragen, we hopen u weldra te kunnen bedienen met interessante artikelen. Naast artikelen vindt u op Ondernemersraad.nl ook een selectie van het belangrijkste ondernemersnieuws.

Enthousiast geworden? Meldt u dan direct aan via ons registratieformulier en schrijf vandaag nog uw eerste artikel!

Sint Smeding, eigenaar Smeding Concepts, 29 juli 2007

Stem of voeg dit artikel toe aan: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Reacties op 'Waarom u zou moeten schrijven voor deze site'

Cheap Louis Vuitton for sale zei op vrijdag 12 december 2014 om 23:33:
Third, pliable and elastic. Cashmere fiber because of its number of crimps, crimp ratio, the larger crimp recovery rates, appropriate processing as feel full, soft and elastic knitwear, comfortable to wear natural, and have a good reduction characteristics, especially in the post-washing does not shrink, good shape retention.

Hatice zei op vrijdag 11 december 2015 om 01:37:
மச ச இந த கட தம உண ம ய வ எனக க ர ம ப ர ம ப ப ட ச ச இர க க ட . I LOVE YOU ட மச ச ,umma umma umma umma ummmmmmmmmmmmaaaaaa...

i love pron zei op vrijdag 21 december 2018 om 04:55:
6GvFxT Read, of course, far from my topic. But still, we can work together. How do you feel about trust management?!

Plaats uw reactie bij dit artikel


wordt niet weergegeven
optioneel

Sint Smeding

Sint Smeding is eigenaar van Smeding Concepts, dat zich naast het exploiteren van eigen websites heeft toegelegd op het aanbieden van internetdiensten aan het MKB.

Meer artikelen van Sint Smeding, website

Word auteur bij Ondernemersraad.nl

Een artikel schrijven voor Ondernemersraad.nl is een uitstekende gelegenheid om uw expertise te delen met andere ondernemers en tegelijkertijd naamsbekendheid en autoriteit op te bouwen binnen uw vakgebied.

Ook meeschrijven? Gebruik ons aanmeldformulier!