Klein maar toch groot

08-07-2008 - door Menno Rigterink (Bold Media)

In de Randstad is de trend gezet. Klaagde we jaren geleden dat het toch van de gekke was dat je wanneer je huisvesting voor je bedrijf zocht je gelijk vast zat aan teveel vierkante meters en te lange contracten, nu zie je steeds vaker panden in de Randstad die een bedrijven bestemming krijgen.

Aan de gevel zie je er niets aan af maar erachter is door middel van slimme constructies een zee van ruimte gemaakt is. Hier kunnen startende bedrijfjes optimaal van profiteren. Ze kunnen beginnen met ruimtes vanaf 35M2. Grote voordeel hiervan is dat je als ondernemer een nieuwe ruimte betrekt met een fantastische uitstraling, in de stad bent en gebruik kan maken van de nieuwste faciliteiten.

Laatst was ik op bezoek bij Martijn Roordink van Spaces in Amsterdam. Hier kunnen bedrijven gebruik maken van alle faciliteiten zoals kopieerapparaten, wireless internet, presentatie- en vergadermogelijkheden. Maar ze kunnen ook binnenstappen, bij de (huis) accountant of advocaat om de zaken te regelen. Kortom, je treedt als ondernemer op als een volwaardig 'groot' bedrijf zonder de hoge investeringen.

Door het aantal interessante bedrijven die hier ook gebruik van maken heb je gelijk een effectief netwerk. Ideaal voor ambitieuze ondernemers om een vliegende start te maken.

Als je meer wilt weten bieden internet en Google uitkomst. Kijk bijvoorbeeld eens op www.officespaces.nl of www.destatus.nl en natuurlijk zijn er meerdere initiatieven die zeer binnenkort worden gerealiseerd.

Menno Rigterink, directeur-eigenaar Bold Media, 8 juli 2008

Stem of voeg dit artikel toe aan: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Toevoegen aan Furl Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Reacties op 'Klein maar toch groot'

Marilu zei op vrijdag 13 februari 2015 om 23:20:
That adedssers several of my concerns actually.

Iznachayangmamah zei op vrijdag 11 december 2015 om 01:20:
Beste Sara, Ik kreeg vandaag een e-mail van mijn ceglola Angela een vriendin van Marielle. Dit is echt een verhaal om de delen. Zo mooi, ik ben erg onder de indruk. Onder de indruk van hoe het leven soms zo loopt. Ik vindt het ongelofelijk mooi dat dit sprookje voor hun uitgekomen is. Leven is inderdaad kort. Hoe dit op jou pad is gekomen. Hoe je onderweg ging naar Hoe prachtig dit is vastgelegd. Zelf mensen zoals ik (die Marielle en Frank helemaal niet kennen) raken ontroerd en worden geraakt. Ik vind het fantastisch hoe jij dit heb gedaan en hebt kunnen vastleggen en heb daar grote bewondering voor. Ik zit midden in mijn opleiding Weddingplanner en zou heel graag een link op mijn aankomende website willen zetten naar jou. Iedereen zou een kans moeten hebben om de meest speciale momenten door jou vast te laten leggen. Mijn vraag aan jou is of je dat een goed idee vindt.Hartelijke groet,Linda Werdmuller

Plaats uw reactie bij dit artikel


wordt niet weergegeven
optioneel

Menno Rigterink

Menno Rigterink is directeur-eigenaar bij Bold Media en uitgever van het magazine 'de Status' over succesvol ondernemen.

Meer artikelen van Menno Rigterink, website

Word auteur bij Ondernemersraad.nl

Een artikel schrijven voor Ondernemersraad.nl is een uitstekende gelegenheid om uw expertise te delen met andere ondernemers en tegelijkertijd naamsbekendheid en autoriteit op te bouwen binnen uw vakgebied.

Ook meeschrijven? Gebruik ons aanmeldformulier!